torsdag 2. juni 2011

Cape Panwa


Cape Panwa er en liten fiskerlandsby på sørsiden av turistøya Phuket. De store turiststrømmene har ikke oppdaget stedet. Her er det ingen selgere som plager deg på stranden. Du kan simpelthen nyte ferien med stillhet, kombinert med late dager på stranden, vannaktiviteter, spa behandlinger og båt utflukter.


Phuket er Thailands største ferieøy, med dramatisk grønt jungellandskap, bratte klipper som stuper ned i Andamanhavet, og hvite, lokkende sandstrender. Thailands langgrunne strender, fører til store forskjeller på tidevannet. Når vannet er som lavest, vises sandbunnen. Enkelte steder kan bunnen ligne litt på gjørme. Dette er synet som møtte oss da vi kom fram til Cape Panwa:



Jeg kan ikke annet enn å innrømme, at synet var langt fra paradisisk med første øyekast! Når vannet så kommer tilbake, fremstår Cape Panwa som en idyllisk liten perle! Et lite paradis, langt fra masseturisten!



Ferien i Cape Panwa med min mor, var min første tur til Thailand. Det ble en typisk sol og badeferie! På kvelden ble havnen i Cape Panwa fylt med små salgsboder med smykker, nydelige figurer utskåret i såpe, Buddha, tre-figurer, og sykkelvogner som tilberedte all slags mat.



Vi leide Thuk Thuk for en dag, og fartet rundt i Phuket. Det er en fantastisk måte å se mye av dagliglivet på! Vi hadde en deilig matpause på en idyllisk restaurant ved vannkanten, og en lang spasertur i Orchid farm




Vi hadde med oss ferske orkidé stilker hjem til Norge, i ulike farger. Små venninne gaver som falt i smak!

1 kommentar:

  1. Spennende! Alltid artig å oppleve steder utenfor alle turiststrømmene. Det er gjerne de man husker best etterpå, og kan fortelle om til andre og! :)

    SvarSlett

Takk for at du kommenterer innlegget mitt.